Arròs de matances

carioca_pig

Caçar i menjar corruptes és un acte honest ja que els funcionaris engreixen gràcies al pressupost comunitari, o sigui que la seva carn pertany a tots.
Quedeu constància que això és una ficció, no una apologia de la barbàrie. La realitat és molt diferent: És l’Estat qui devora la carn dels seus fills. O era Saturn?.

Van consultar amb el nostre antropòfag cuiner Simón, que fem amb Carronya?.
La resposta va ser:
Arròs de Matanzas!. Un bon arròs amb menuts i safrà.

Prenguin nota per als preparatius i posterior condiment:

Talli-li les dos carrilleras i després talli-la en dos; tiri-la en aigua hirviendo; tregui-li el cap que somriu bondadosament, podria espatllar-li la gana.
Talli-li els peus i tregui-li la boina. Peli’ls i renti’ls, però acontenti’s a passar-li a la boina un drap humit. Trossegi’ls amb all i julivert. Freda la boina en oli d’oliva molt calenta; no desatengui el fregit, donant-li la tornada sovint perquè es dauri sense acartonarse. Escampeu sobre ella el picadillo de peus amb sal i pebre. En l’últim moment ruixi-ho tot amb suc de llimona. Afegeixi-li brou i en l’ultimo moment una tassa d’arròs per comens

Anuncis

Etiquetes: , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: