Franquista Garzonado

fantasmas

S’acosta l’1 de Maig data en els administrats – treballadors si estan afiliats a la seguretat social millor – i administradors – cúpules sindicals disfressades de carnaval amb adhesius de la seva secta sindical – recorreran els carrers de les nostres ciutats per a després agermanar-se amb un subvencionat papeo.
El nostre antropòfag cuiner Simón ha preparat un menú adhoc per a l’ocasió. Franquista Garzonado al brunyeixin, la Tripulació proposem substituir la paella o el xoriço parrillero per aquesta delicatessen del nostre antropòfag cuiner Simón.
Franquista Garzonado al brunyeixin, la Recepta:
Coixa un franquista també val un familiar pròxim (abunden), trepitgi-ho, dele puntades de peu, talli-ho en trossos d’un mateix gruix i fiqui-ho en la paella amb un bon tros de mantega, sal, pebre, espècies, cebes i julivert bé picat.
Deixeu-lo fregir una bon estona fins que comenci a daurar-se, afegiu un cop de vi blanc i una tassa de brou.
Quan el franquista comenci a bullir retiri-ho del foc i posi-ho en una placa de forn i gratini-ho a foc fort fins que es faci una crosta cruixent com la del porcell.
Serveixi-ho amb sobre una taula adornada amb motius antifeixistes i abundants va venir. Mengi-ho amb alegria mentre fa bromes amb la resta dels comensals.

Bon profit!. El nostre xef Roland Topor.

A l’hora de l’Angelus la Tripulacion cantem la Salve Regina.

Anuncis

Etiquetes: , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: