Miembras al revolcón


Mentre canvia el temps per fi el nostre cuiner Simón s’ha decideixo a preparar alguna cosa per al sopar.
Miembras al revolcón, una recepta molt apreciada entre la progresía perroflautica, fàcil de preparar i nutritiva.
També es pot preparar amb un bon membre però no és el mateix, Simón i La Tripulació preferim sense dubtar una bona miembra.

En un fashionclub enxampem un parell de miembras de qualsevol OSH (organització de serveis humanitaris), les millors són les que tenen càrrec publico, les lliurem de tots els seus complements, vestidures i metxes, les deixem tota la nit macerando en la seva pròpia fe amb el suc del poder.

Elaboració:

S’escorren i passen per farina.
Escalfem oli en una paella.
Trossegem la miembra la posem a ofegar en la paella.
Les fregim en oli d’oliva ben calenta fins que estiguin ben daurades i cruixents.
Les deixem refredar sobre paper absorbent per desgreixar.
Les servim acompanyades amb una salsa d’història recent.

Menjar amb moderació ja que les miembras són molt pesades i bastant indigestes.

Pel nostre xef Roland Topor.

Anuncis

Etiquetes: , , , , , , , ,

2 Respostes to “Miembras al revolcón”

  1. nbhuikceyfo Says:

    emailemail

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: